Servicii

D810_ambience_1edit

Sfotovideo Arad

Serviciile foto oferite se vor adapta nevoilor dumneavoastra si vor fi stabilite ulterior intalnirii noastre.
Recomandam stabilirea unei intalniri, pentru a lamuri cum va putem ajuta noi (fotograful si cameramanul) si pentru a va asigura ca veti obtine exact ce va doriti. De asemenea ne vom cunoaste si va vom raspunde la toate intrebarile, iar in cazul in care v-ati hotarat sa lucram impreuna, vom semna un contract in dublu exemplar pentru siguranta asigurarii serviciilor dorite la evenimentul dvs.
Voi onora personal serviciile de fotografie la fiecare eveniment, cu exceptia cand va comunic altfel, iar in unele cazuri voi fi ajutat si de un al doilea fotograf,iar pentru partea Video voi fi insotit de colegul meu, cameraman profesionist.

Detaliere servicii foto-video incluse in oferta noastra:
Fotografii la cununia civila.
Deplasari acasa la cei doi miri, la cerere (imagini cu obiceiuri, pregatiri mire si mireasa si detalii)
Fotografii la cununia religioasa, biserica.
Sedinta foto dedicata mirilor, deplasare in alte locatii deosebite pentru a obtine fotografii superbe, bine regizate, recomandat minim o ora.
Fotografii in cadrul petrecerii de la restaurant pana la ultimele obiceiuri.
Alegerea fotografiilor care merita pastrate si editarea lor.
Inscriptionarea pe doua DVD-uri personalizate.
Optional, printarea fotografiilor in laborator foto de calitate in formatul prestabilit sau alcatuirea unor albume foto clasice sau tip carte (Photobook).
Filmarea este pe tot parcursul evenimentului dar nu se filmeaza continuu, predare montaj final 3-4 ore la o nunta completa, plus videoclip.

 

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati!