Prezentare

 Logo Despre

Servicii foto si video profesionale Arad

Scopul nostru este sa captam toate momentele si emotiile din ziua evenimentului dumneavoastra intr-o maniera specifica reportajului si filmului documentar. Fiind o prezenta discreta, vom putea surprinde intr-un mod natural momentele speciale care se desfasoara in jurul nostru. Puteti sta linistiti, invitatii, familia si prietenii nu ne vor simti prezenta. Lumini orbitoare nu vor strica atmosfera speciala.

Dupa inregistrarea si fotografierea evenimentului, acesta va fi montat atent in stilul nostru unic, cinematografic. Nu se vor folosi efecte speciale sau tranzitii animate care pot strica atmosfera filmului. Diferitele momente vor fi alaturate in asa fel incat sa reflecte pasiunea si emotia traite de dumneavoastra. DVD-ul montat va fi facut nu doar pentru a va spune povestea, ci si pentru a va atinge sufletul.

Evenimentul va fi plin de momente unice iar fotografierea alaturi de filmare si un montaj profesional sunt o investitie care se va recupera de multe ori in timpul vietii. Vom munci alaturi de dumnevoastra pentru a va oferi calitate, combinand pasiunea, cea mai inalta tehnica si experienta noastra cu gusturile si asteptarile dumneavoastra.